Gradonačelniče Opara i savjetniče Budiša, recite građanima istinu o projektu Dračevac!

Ponukani člankom koji je izašao na stranicama Slobodne Dalmacije u kojemu gradska vlast po drugi puta priznaje kako se zamišljeni projekt Tehnološkog parka Dračeva ipak neće realizirati u njihovom mandatu dužni smo reagirati.
U nekoliko navrata upozoravali smo na derutno, opustošeno i devastirano stanje bivše vojarne Dračevac. Nakon posljednje naše dobronamjerne primjedbe kako stvari ne idu u smjeru koji je gradska vlast obećala s njihove smo strane bili vrlo nekorektno prozvani od strane gradonačelnikova savjetnika Krešimira Budiše, pritom čak vrijeđajući naše intelektualne kapacitete.

Međutim, kao mnogo puta do sada i na primjeru bivše vojarne Dračevac u kojoj je zamišljen Tehnološki park pokazalo se da smo bili u pravu. S obzirom na znanje i sposobnosti aktualne gradske vlasti izuzetan uspjeh će biti ukoliko se barem krene s projektom izgradnje pristupnih cesta odnosno infrastrukture potrebne za realizaciju ovog važnog projekta.
Žalosti nas što gradonačelnik i njegovi suradnici ne žele ničiju pomoć, već svakoga tko nije iz njima bliskog kruga gledaju kao neprijatelja.
Također bismo zamolili gospodina Budišu da nas u skladu sa svojim dobrim starim običajima demantira ukoliko nismo u pravu.
Gradonačelniče, Split je glavni!

HSP SPLIT

0Shares