Hrvatska stranka prava izražava sućut povodom smrti Miroslava Tuđmana

Poštovana obitelji Tuđman,

s neizmjernom tugom primili smo vijest o gubitku Vašeg voljenog supruga, sina, oca, brata i djeda, dragog Miroslava Tuđmana.

Od početka stvaranja Republike Hrvatske pa sve do svoje smrti davao je ogroman doprinos za našu domovinu i promicanje njenih temeljnih vrijednosti. Miran, mudar, staložen i argumentiran, upravo je takav bio Miroslav Tuđman u svom političkom djelovanju, a kakav je bio kao obiteljski čovjek to najbolje znate vi te će buduće vrijeme pokazati koliki je uistinu vaš gubitak. Miroslav nas je napustio prerano jer je svojim životnim i političkim iskustvom zasigurno još uvelike mogao doprinijeti zaštiti i promicanju temeljnih vrijednosti u našem društvu za koje se uvijek beskompromisno zalagao. Iako veliki gubitak za sve nas, vjerujemo da je kroz svoje životno, znanstveno i političko djelovanje svima nama pokazivao i pokazao da je uvijek potrebno imati principijelne stavove bez obzira na sve okolnosti.

Molim Vas da povodom smrti i odlaska vašeg dragog Miroslava primite izraze najdublje i najiskrenije kršćanske sućuti koju izražavam u ime Hrvatske stranke prava te u svoje osobno ime.

 

Predsjednik HSP-a

Nikica Augustinović

 

143Shares