Hrvatska stranka prava vrlo odlučno izlazi na lokalne izbore!

Hrvatska stranka prava najstarija je politička stranka u Republici Hrvatskoj. Kroz svoje postojanje prolazila je mnoge teške trenutke, od zabrane djelovanja, pokušaja raslojavanja unutar same stranke pa sve do osnivanja drugih stranaka pravaškog predznaka. Unatoč svemu tome HSP je bio i ostao jedina istinska brana u zaštiti nacionalnih interesa te će na taj način i nastaviti svoje političko djelovanje. Kako nam se približavaju lokalni izbori na političkoj sceni sve više dolazi do izražaja ona negativnija, loša strana politike u kojoj se ne biraju sredstva da se oslabi položaj drugih političkih stranaka. Nažalost, na terenu se pokušava svim mogućim metodama „oteti“ naše kvalitetne pojedince kako bi se oslabio položaj HSP-a koji bi samim time doveo do lošijeg izbornog rezultata.
Međutim, dužnosnici i članovi HSP-a  su časne, poštene i nadasve odgovorne osobe koje ne žele sudjelovati u zakulisnim igrama određenih političkih interesnih grupacija.
Hrvatska stranka prava ni sada, a niti u budućnosti neće biti  sredstvo u provođenju bilo čije politike  koja nije u interesu Hrvatske i hrvatskog naroda jer pravaši nikada nisu bili tuđi poslušnici pa neće ni ovaj put.
Ovim putem šaljemo poruku svim političkim strankama, pojedincima i grupacijama izvan HSP-a da kao stranka stojimo iza svakog našeg dužnosnika i člana te da im pružamo potporu u njihovom djelovanju u interesu HSP-a kao i društva općenito.

Bog i Hrvati!

Predsjednik HSP-a

Nikica Augustinović

752Shares