HSP Brodsko-posavske županije obilježio 125-u godišnjicu smrti dr. Ante Starčevića!

BPŽ 1U nedjelju, 28. veljače 2021., vodstvo HSP-a Brodsko-posavske županije zapalilo je svijeće i položilo cvijeće kod spomenika dr. Ante Starčevića na Trgu pobjede u Slavonskom Brodu.

Ove godine, osim 125-e godišnjice smrti svoga utemeljitelja, HSP obilježava 150-u godišnjicu izlaska tjednika Hervatska i 160-u godišnjicu osnutka Stranke prava. Jedan od programa obilježavanja, a vezan je i za redovni rad stranke, bit će održavanje sjednice središnjeg političkog tijela HSP-a Glavnog stana 20. ožujka 2021. u Slavonskom Brodu.

Projekt HSP DOM SVIH PRAVAŠA uspješno se provodi u cijeloj Hrvatskoj pa tako i u Brodsko-posavskoj županiji gdje se (zbog povratka članova iz drugih pravaških opcija) uz ukupni broj članova povećava i broj aktivnih podružnica.

Ako narod ne razazna bolje od gorih, bit će mu kako i do sada, smatrao je Starčević. Vođeni tom idejom Hrvatska stranka prava u Brodsko-posavskoj županiji ozbiljno radi na pripremama za svibanjske lokalne izbore i širenju načela pravaštva u svim lokalnim zajednicama.

HSP BPŽ

32Shares