HSP Dugopolje povodom dana Općine odao počast palima za Domovinu i blaženom Alojziju Stepincu!

 

Povodom dana Općine   Dugopolje svetog Mihovila,  danas je upriličena  svečana sjednica  Općinskog vijeća  na kojoj  je su sumirani rezultati rada ove Općine za prethodnu godinu,  Napominjemo da  u Općinskom vijeću Dugopolja  HSP participira s  tri vijećnika  i nakon Gospića i Popovače  tu smo najzastupljeniji u nekom predstavničkom tijelu jedinica lokalne uprave i samouprave.   Njihov rad je prepoznat, a iza njih je mnoštvo kvalitetnih inicijativa koje su u značajnoj mjeri doprinijele  kvalitetnijem životu svih  mještana Općine Dugopolje. Također su savjest političkog života Dugopolja, te promotori ozbiljnog i odgovornog zastupanja interesa svih mještana i ogledni primjer  rada   vijećnika u bilo kojem općinskom vijeću.

Tim povodom  općinski vijećnici Hrvatske stranke prava   položili su vijence i zapalili  svijeće kod centralnog križa za sve  žrtve iz Domvinskog rata, te  2. svjetskog rata i poraća.

Također su  vijence i svijeće položili podno spomenika  blaženom Alojziju Stepincu  čiji spomenik ponosno stoji u Dugopolju.

0Shares