HSP Nova Gradiška: Spremni smo za samostalni izlazak na lokalnim izborima

Nova Gradiška 1
Ivan Junašević sa suradnicima

U subotu, 6. veljače 2021. održan je sastanak podružnice Nova Gradiška na kojem su uz članove podružnice nazočili predsjednik ŽV Brodsko-posavske i član Predsjedništva Dalibor Damičević te dopredsjednica Glavnog stana Marina Logarušić.

Projekt HSP DOM SVIH PRAVAŠA uspješno je zaživio u ovoj podružnici kojoj se u velikom broju vraćaju članovi iz drugih pravaških opcija, osobito mladi.  Na tragu toga, predsjednik podružnice Nova Gradiška Željko Kraljić, predložio je aktivno uključivanje mladih u kreiranju politike podružnice, ponajviše za predstojeće lokalne izbore.

Na sastanku je dogovoreno da sve aktivnosti vezane za lokalne izbore predvodi Ivan Junašević ,mag. ing. agr. u dogovoru s vodstvom ŽV i središnjicom HSP-a. Ivan Junašević će zajedno s  Domagojem Sabolićem i Matom Plešom pripremiti izlazak HSP-a u Novoj Gradiški. Svoju aktivnost, koliko im dozvole trenutne epidemiološke mjere, usmjerit će i na okolne općine.

Sigurni smo da će sinergija iskustva i mladosti polučiti dobar rezultat na izborima, a podružnici Nova Gradiška osigurati kvalitetan rad koji će iznjedriti prepoznatljiva lica na lokalnoj političkoj sceni.

 

ŽV HSP BPŽ
Ured za odnose s javnošću

16Shares