HSP-ovi kandidati pobjedili u Gospiću, Popovači i Podbablju!

Nakon održanog  drugog kruga lokalnih izbora Hrvatska stranka prava ima mnogo razloga za zadovoljstvo.  

karloGradonačelnik Gospića g. Karlo Starčević uvjerljivo je pobjedio u drugom krugu izbora te time osigurao novi četverogodišnji mandat na čelu glavnog grada Ličko-senjske županije.

Dugogodišnji gradonačelnik Popovače i dopredsjednik HSP-a g. Josip Mišković uspio je osigurati peti mandat na čelu grada Popovače čime je postao jedan od najdugovječnijih gradonačelnika uopće u Republici Hrvatskoj.

Povjerenje koje su građani Gospića i Popovače iskazali Karlu Starčeviću i Josipu Miškoviću najbolji su pokazatelj njihovog dosadašnjeg rada i djelovanja koje je bilo isključivo u korist njihovih sugrađana, a nikako u svoju osobnu korist.misković

U općini Podbablje na ove lokalne izbore HSP je izašao u koaliciji s Nezavisnom listom Podbablje sutra te je naš zajednički mladi kandidat g. Ivan Karin postao načelnik Općine Podbablje.

Ovakav rezultat pokazatelj je da se s časnim i sposobnim ljudima može ostvariti kvalitetan rezultat što nam daje nadu za još uspješniji HSP u budućnosti.

U svoje osobno ime te ispred Hrvatske stranke prava upućujem najiskrenije čestitke gospodi Karlu Starčeviću, Josipu Miškoviću i Ivanu Karinu na njihovom rezultatu kao i svim članovima, simpatizerima i aktivistima koji su im pomagali tijekom cijele kampanje!

 

Predsjednik HSP-a

Nikica Augustinović

562Shares