HSP prepoznat kao jedina stranka koja istinski vodi suverenističku politiku

Posljednjih mjesec dana, a naročito nakon Sabora HSP-a održanog 5.12.2020. svjedoci smo jačanja Hrvatske stranke prava, doslovce, iz dana u dan.

Tako je pred sam Sabor i nakon Sabora u HSP pristupio veliki broj dužnosnika i članstva mnogih stranaka s desnog političkog spektra. Možemo istaknuti dolaske iz Domovinskog pokreta, Hrvatskih suverenista, NHR-a, HKS-a, HSP AS i to na području cijele Hrvatske od Vukovara do Dubrovnika. Očito je članstvo tih stranaka, posebno najnovije osnovanih, uvidjelo da se radi o kratkoročnim ispraznim i površnim pričama te ne žele sudjelovati u još jednoj prevari hrvatskog naroda.

Zapuhali su neki novi vjetrovi jer su ljudi uvidjeli da je HSP jedina politička opcija koja bez fige u džepu vodi istinsku suverenističku politiku neopterećena borbom za fotelje i bez uhljebničkih primisli. Značajan broj bivših članova HSP-a najavio je povratak u “staro jato”, kao što je velik broj i onih koji do sad nisu bili članovi drugih stranaka, a koji su za svoj prvi politički angažman izabrali upravo Hrvatsku stranku prava.

U HSP su dobrodošli svi oni koji dolaze ili se vraćaju čista obraza, otvorena srca i spremni učiniti nešto dobro za našu Stranku i našu Domovinu.. Oni koji su spremni zbog svojih sitnih osobnih interesa izdati pravašku misao i boriti se isključivo za vlastitu fotelju, a svi dobro znamo koji su to pojedinci, nisu dobrodošli u Hrvatsku stranku prava.

Mnogi će se u ovim riječima prepoznati, bilo kao oni koji su dobrodošli ili kao … oni drugi.

Sve ovo što se, u kadrovskom smislu, događa posljednjih tjedana rezultat je optimizma i najava novog Predsjednika HSP-a Nikice Augustinovića koji je u svojem prvom obraćanju izjavio da namjerava raditi timski, u interesu HSP-a i hrvatske države odnosno hrvatskog naroda te koji je jasno najavio želju za profiliranjem HSP-a kao jedine istinske državotvorne političke opcije.  HSP je stranka koja se unatoč određenim pogrešnim unutarstranačkim kadroviranjima u prošlosti ipak jedina nije ogriješila o hrvatski narod i koja je uvijek bila na braniku domovine te u službi zaštite nacionalnih interesa.  

Na tom tragu završit ćemo s pozivom Predsjednika HSP-a Nikice Augustinovića i cijelog njegovog tima upućenog svima kojima su Hrvatska i hrvatski narod iznad svega – HSP se vraća, budite i vi dio budućnosti Hrvatske stranke prava jer jedino na taj način možete biti istinski pokretač promjena u društvu.

Bog i Hrvati!

Ured za odnose s javnošću HSP

1.1K+Shares