HSP snažno krenuo u Vukovarsko-srijemskoj županiji

Goran Čutuk povjerenik HSP-a za Općinu Stari Jankovci

Predsjednik Hrvatske stranke prava Nikica Augustinović danas je imenovao Gorana Čutuka za povjerenika HSP-a Općine Stari Jankovci u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Riječ je o dugogodišnjem pravašu koji je kao stariji maloljetnik bio dio pravaške Mladeži, a potom i svojedobno vijećnik u Općini Stari Jankovci. Nakon što je naša stranka izgubila okosnicu djelovanja u ovoj županiji prije desetak godina, Goran Čutuk dio svoje političke karijere proveo je u HSP AS-u. Ponovnim konsolidiranjem stranke u najistočnijoj županiji Hrvatske koje je uslijedilo povratkom Hrvoja Ničea u matičnu stranku, trasiran je put za povratkom istinskih i čestitih pravaša u okrilje najstarije stranke u Hrvata.

S Goranom Čutukom u HSP će se vratitii članstvo s kojim je surađivao sve ove godine, a na prošlim lokalnim izborima 2017. godine i izborio još jedan vijećnički mandat u Općini Stari Jankovci. Ovaj mladi, a ujedno i iskusni pravaš također je i predsjednik lokalnog nogometnog kluba Meteora iz Slakovaca.

Međutim, najveća zanimljivost uz našeg novog povjerenika u ovoj Općini jest to kako je vlasnik kafića u Slakovcima koji se zove „Vuk“ te nosi logo naše stranke, a koji nije mijenjao ni kada je prešao u HSP AS već je ponosno baštinio našu ostavštinu. Vjerujemo kako će to raditi i u narednom razdoblju!

 

Hrvatska stranka prava
Ured za odnose s javnošću

281Shares