HSP u Sisačko moslavačkoj županiji osnovao još jednu jaku podružnicu

U Velikoj Ludini, općini u Sisačko-moslavačkoj županiji, održan je izborni zbor podružnice, na kojem je izabrano čelništvo ove nove podružnice Hrvatske stranke prava. Radi se o bivšim članovima HSP dr Ante Starčević koji pojačali redove HSP-a.

Pa je tako u HSP pristupio Dario Hegel bivši član predsjedništvu HSP AS, te Dražen Kralj bivši član Nadzornog odbora HSP AS, kao i cijela podružnica Velika Ludina.

Za predsjednika podružnice HSP Velika Ludina izabran Dario Hegel koji je ujedno i vijećnik u županijskoj skupštini Sisačko moslavačke županije. Za dopredsjenike su izabrani Dražen Kralj, inače zamjenik načelnika Općine Velika Ludina i Mario Novak.

Za tajnicu podružnice je izabrana Ana Šiprak-Lomnicki, a za rizničara Josip Marković. Za članove Izvršnog odbora izabrani su: Marica Sliško, Dražen Pleše, Dražen Rundek i Jurica Đudarić.
U Nadzorni odbor podružnice izabrani su: Dario Kipson (predsjednik), Marin Lidmila i Tomislav Vejin. Želimo naglasiti da su Ana Šiprak-Lomnicki i Jurica Đudarić vijećnici u Općinskom vijeću Velike Ludine, pa ovim činom HSP postaje “parlamentarna” stranka u ovoj općini

Ovaj čin osnivanja podružnice Velika Ludina i ujedinjenje pravaša na tragu je projekta “HSP DOM SVIH PRAVAŠA” i zajedničkog političkog rada i djelovanja cijelog pravaškog korpusa u Hrvatskoj, duboko svjesni činjenice da pravaško jedinstvo nema alternativu.

Čelništvu naše nove podružnice želimo uspješan rad.
Bog i Hrvati!

Ured za odnose s javnošću

0Shares