Izabrano novo vodstvo Glavnog stana HSP-a

Uz pridržavanje strogih epidemioloških mjera dana 09.01.2021. u Zagrebu održana je sjednica Glavnog stana Hrvatske stranke prava. 

Na današnjoj sjednici na dužnost predsjednika Glavnog stana izabran je Ante Komljen iz Kaštela dok su za dopredsjednike izabrani Marina Logarušić i Tonči Hrabrić. Komljen, Logarušić i Hrabrić dugogodišnji su članovi i dužnosnici HSP-a koji su se dokazali svojim predanim i požrtvovanim radom, i to uvijek isključivo u interesu HSP-a i Hrvatske.

nikica-komljen-primopredajaNakon formalnog dijela sjednice prišlo se službenoj primopredaji dužnosti između bivšeg i sadašnjeg hsp-nikica-karlo-primopredajaPredsjednika HSP-a Karla Starčevića i Nikice Augustinovića, bivšeg i sadašnjeg predsjednika Glavnog stana Nikice Augustinovića i Ante Komljena te između bivšeg i sadašnjeg Glavnog tajnika Zvonka Čapka i Marija Popovića.hsp-mario-capko

Ovakva demokratska i civilizirana  primopredaja presedan je u postojanju HSP-a te na ovaj način Hrvatska stranka prava šalje poruku da svi nastavljamo zajedno, u cilju izgradnje snažnijeg i kvalitetnijeg HSP-a.

Hrvatska stranka prava
Ured za odnose s javnošću
foto: HSP

2.1K+Shares