Kome smetaju HOS-ovci?

hosPolicijski službenici Policijske uprave šibensko-kninske proveli su kriminalističko istraživanje nad ukupno 15 osoba koje su 5. kolovoza 2022. godine u Kninu, tijekom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja te obljetnice Vojno redarstvene operacije Oluja, svojim ponašanjem ispunili obilježja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
Naime, razlog svega je to što su HOS-ovci na 27. obljetnici VRO Oluja pozdravili domovinu pozdravom “Za dom spremni”.
Zanima nas, kome su naudili time što su domovinu koju su životima branili pozdravili s navedenim pozdravom?

Pripadnici HOS-a regularna su i legitimna postrojba priznata člankom 3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihove obitelji te je neshvatljivo da to trebamo iznova ponavljati i trpjeti obezvrijeđivanje njihovih zasluga za stvaranje RH.

Smeta li to koalicijskom partneru HDZ-a na čelu s Miloradom Pupovcem?
Hrvatska stranka prava iskreno se nada kako upravo njima to smeta jer vjerujte i nama pravašima smeta činjenica da Vukovarom i cijelom Hrvatskom hodaju agresori, ubojice i silovatelji, a koje niti jedna vlast u Hrvatskoj nije uspjela procesuirati nego, što je zaista nevjerojatno, njihove predstavnike nagradila time da vode Hrvatsku.

Hrvatska stranka prava zahtijeva od vladajućih da počnu procesuirati zločince i ne maltretiraju one koji su stvarali Hrvatsku.

Pokažite da ste Hrvatska vlast, a ne vlast čiji rad diktira Bruxelles i Beograd.
Pokažite da imate malo obraza i pustite pripadnike HOS-a da održavaju sjećanje na svoje suborce koji su za dom pali.

Mi se svojih bojovnika nikada ne odričemo i branit ćemo njih i njihov pozdrav jer majka se nikada ne odriče svog djeteta, a HOS je djete HSP-a!

Bog i Hrvati
Hrvatska stranka prava