Marin Bubanj primio godišnju nagradu Općine Omišalj

marin-bubanjDana 25. svibnja, na Duhovski utorek, dan Općine Omišalj na svečanoj dodjeli za godišnju nagradu Općine Omišalj u 2021. godini za “izniman angažman tijekom humanitarnog djelovanja te predano i nesebično pomaganje stanovnicima potresom pogođenog područja Banovine” nagradu jemarin-bubanj-3 primio predsjednik naše podružnice HSP-a Omišalj i općinski vijećnik Marin Bubanj.
Marin se časnom skupu obratio riječima zahvale svim žiteljima Omišlja i Njivica istaknuvši da bez njihove empatije i darovanih namirnica i potrepština ne bi bila moguća nikakva humanitarna akcija te naglasio da ova nagrada pripada svim ljudima dobre volje naše općine i otoka Krka koji su odvojivši od onoga što imaju dali onima koji su zbog više sile ostali bez ičega. Također se zahvalio Jadranskom naftovodu koji je poslavši svoju opremu i ljudstvo uvelike pridonio u saniranju posljedica potresa učinivši tako ulice potresom pogođenih mjesta sigurnijima za život i rad. Posebno je istaknuo i angažman kolege dizaličara Nikole Španjića čija je spretnost i umijeće rukovanja dizalicom uvelike pomogla vatrogascima u obavljanju njihove dužnosti. Spomenuo je Marin i pohvalio humanitarni angažman još jednog Omišljanina s adresom u Zagrebu Marka Deše koji je svojim požrtvovnim radom i volontiranjem više od dva mjeseca pomagao unesrećenima na potresom pogođenom području te tako pokazao da su Omišljani i Njivičari ljudi dobre volje i velikog srca.
Mi članovi HSP Omišalj smo iznimno ponosni na aktivizam, predanost radu i struci i spremnost za pomaganje bližnjemu našeg Marina i najbolje što možemo reći je da nam je ovo poticaj da još ustrajnije i požrtvovnije radimo na promicanju temeljnih načela Hrvatske stranke prava i najvažnije od svega da radimo za prosperitet te ljepšu i ugodniju budućnost svih mještana naše općine.
Dodjeli nagrada nazočila je i svojom pojavom uljepšala događaj tajnica HSP Omišalj i općinska vijećnica Gabrijela Aničić. marin-bubanj-2
Naši Marin i Gabi sa svojim osebujnim karakterima i osobinama, te neiscrpnom energijom i voljom za rad jamac su da će se u ovom sazivu općinskog vijeća glas pravaša itekako čuti i odjeknuti.
HSP Omišalj
Dalibor Jukić
Ured za odnose s javnošću HSP-a
foto:HSP
64Shares