Nikica Augustinović ponovno izabran za predsjednika Županijskog vijeća HSP Primorsko-goranske županije

U ponedjeljak je u Rijeci održan Izborni zbor Županijske organizacije HSP PGŽ.

Na početku je predsjednik ŽV HSP PGŽ Nikica Augustinović podnio izvješće o radu u proteklom mandatu, a potom je pozvao predsjednika Kandidacijskog povjerenstva prof. dr. Zvonka Čapka da izvijesti nazočne o prispjelim kandidaturama.
Prispjela jedna kandidatura za predsjednika ŽV HSP PGŽ i to Nikice Augustinovića, a koju je pismeno podržalo i 5 podružnica. Utvrđeno je da je kandidatura valjana pa se pristupilo glasovanju, na kojem je Nikica Augustinović dobio jednoglasnu podršku svih na Zboru.

Potom je predsjednik ŽV HSP PGŽ predložio kandidate za županijski nadzorni odbor i časni sud. Tako su predloženi i potom izabrani:

Nadzorni Odbor ŽO HSP PGŽ:
Tomislav Kezele- (potom izabran za predsjednika), Ivan Andrijević i Josip Mihalić

Časni sud ŽO HSP PGŽ:
Dalibor Jukić, Marinko Butorac i Tomislav Majnarić.

Po završetku Županijskog zbora održana je sjednica Županijskog vijeća HSP PGŽ na kojoj su predloženi i potom izabrani i članovi Predsjedništva Županijske organizacije HSP PGŽ:

Dopredsjednici:
Ivan Piškor i Goran Gajzler
Tajnik: Dragan Starčević
Rizničarka: Violeta Prpić
Članovi predsjedništva ŽO HSP PGŽ:
Berislav Manestar, Tonči Hrabrić, Marin Bubanj i Krunoslav Pavlaković

Nakon protkolarnog djela vezanog uz izbor županijskog čelništva, predsjednik ŽV HSP PGŽ Nikica Augustinović je dao jasne smjernice svim podružnica vezanim za predstojeće lokalne izbore te ih potaknuo da odmah započnu s pripremama, a potom se osvrnuo i na pripreme za skorašnji redovni Sabor HSP na kojem će Stranka birati svoje novo čelništvo.

Ured za odnose s javnošću HSPNikica

0Shares