Obnovljen rad HSP-a u Čačincima. Na čelu podružnice Ante Zuanović.

U nedjelju 19. siječnja 2020. godine  zaživjela je još jedna podružnica Hrvatske stranke prava u Virovitičko podravskoj županiji. Izborom predsjednika i ostalih stranačkih tijela općinske podružnice Čačinci obnovljen je rad jedne od podružnica koja je kroz noviju povijest dala značajan doprinos u razvoju političkog života u Čačincima i Virovitičko podravskoj županiji.

Jednoglasnom odlukom na izbornom Zboru, za predsjednika  je izabran  Ante Zuanović koji će u narednom periodu voditi pravaše Čačinaca s ciljem pripreme  HSP-a   za nadolazeće parlamentarne i lokalne izbore.

Za zamjenike  su izabrani Ivan Jurlina i  Anita Zuanović, na koje  novoizabrani predsjednik podružnice može imati  oslonac u  budućem političkom radu i djelovanju.  Poslove tajnika u podružnici Čačinci obavljati će  Dragan Videc.

U svome budućem radu imati će i pomoć  novog   vodstva HSP-a Virovitičko podravske županije koje će uskoro biti izabrano na redovitom  Izbornom Zboru. Na području  Virovitičko podravske županije  uspješno se provodi i Projekt HSP DOM SVIH PRAVAŠA, gdje svi koji  pravaški dišu i misle   ulaze u HSP, a ostale opcije nestaju s političke scene, Pozivamo i ostale da nam se priključe.

Zboru podružnice  se obratio Željko Teri, član predsjedništva HSP-a koji je u kratkom govoru  naglasio da je  vidljiv trend jačanja stranke u svim dijelovima županije što HSP-u daje za pravo da se u idućih godinu dana, radom, idejama, programima i svojim poznatim politikama nametne kao nezaobilazan politički  čimbenik u Virovitičko podravskoj županiji.

 

HSP Virovitičko podravske županije

1Shares