Održana11. sjednica Glavnog stana HSP-a

Jučer je u konferencijskoj dvorani HSP-a u Zagrebu održana 11. sjednica Glavnog stana. Članovi Glavnog stana raspravljali su o obilježavanju 200-te godišnjice rođenja Ante Starčevića, unutarnjem ustrojstvu stranke te o izborima.
Hrvatska stranka prava, 23. svibnja 2023. u Hotelu Novi Zagreb s početkom u 11 sati, organizirat će javnu tribinu o životu i djelovanju Oca Domovine. Voditeljica i moderatorica ove tribine biti će Nada Prkačin. Uz ovo centralno događanje najavljeno je obilježavanje obljetnice i u županijskim organizacijama kroz javne tribine ili postavljanje spomenika Ocu domovine na inicijativu predstavnika HSP-a u predstavničkim tijelima općina i gradova.
Članovi Glavnog stana donijeli su odluku o sklapanju ugovora s agencijom za odnose s javnošću s kojom će Hrvatska stranka prava surađivati na promociji programa rada i djelovanja stranke te dužnosnika za nadolazeće izbore. Isto tako, članovi Glavnog stana raspravljali su o potrebi angažiranja odvjetničke kuće koja će zastupati Hrvatsku stranku prava te o načinu organizacije nadolazećih aktivnosti i događanja.

Galerija slika