Održana konstituirajuća sjednica Predsjedništva HSP-a

Nakon Sabora HSP-a održanog 05. prosinca na kojemu su izabrani Predsjednik HSP-a Nikica Augustinović kao i članovi Predsjedništva HSP-a stekli su se uvjeti te je dana 03.01.2021. g. održana konstituirajuća sjednica Predsjedništva HSP-a.

Kao najbitnije odluke koje su donesene jesu izbor dva dopredsjednika i to za prvog dopredsjednika Josip Mišković, predsjednik ŽV-a HSP-a SMŽ i dugogodišnji gradonačelnik Popovače te Željko Belanek, predsjednik ŽV-a HSP-a KŽ kao drugi dopredsjednik.

mario-popovicZa novog Glavnog tajnika izabran je Marijo Popović iz Splita, donedavni predsjednik Središnjeg nadzornog odbora.

Također je donesena i odluka o prestanku rada svih do sada osnovanih povjerenstava, odbora i ureda Hrvatske stranke prava te će se na idućoj sjednici Predsjedništva ustrojiti nova Povjerenstva koja će dobiti konkretne zadatke i od kojih se očekuje konstruktivan i kvalitetan rad.

Sve odluke donesene su na prijedlog Predsjednika HSP-a Nikice Augustinovića koji je odlučio sve stvari unutar Hrvatske stranke prava posložiti na svoje mjesto i krenuti s afirmativnim radom, što upravo i čini.

Izbor dvojice dopredsjednika i Glavnog tajnika ulijeva nadu u kvalitetniji rad i djelovanje Hrvatske stranke prava te vjerujemo da će izabrani opravdati ukazano povjerenje.

 

Hrvatska stranka prava

526Shares