Održani izborni zborovi HSP-a za Brodsko-posavsku županiju i grad Slavonski Brod

Hrvatska stranka prava u Brodsko-posavskoj županiji nastavlja s održavanjem unutarstranačkih izbora.  Poštujući epidemiološke mjere koje su na snazi u Republici Hrvatskoj zborovi su održani elektronskim putem. Nakon što su u prosincu održani izborni zborovi za Podružnice Gundinci, Bukovlje, Nova Gradiška, Sibinj i Vrpolje, dana 05.01.2021. godine je održan izborni zbor Podružnice Slavonski Brod te izborni Županijski zbor HSP-a Brodsko-posavske županije.

 

ilijanaZa predsjednicu Podružnice HSP-a grada Slavonskog Broda izabrana je Ilijana Vrbat Pejić dok je za predsjednika Županijskog vijeća Brodsko-posavske županije izabran Dalibor Damičević. damicevicZa dopredsjednike Županijskog vijeća izabrani su Bernard Pažin i Damir Konrad, za tajnica Županijskog vijeća Marina Logarušić dok je za rizničarku izabrana Ivanka Garić.  U predsjedništvo Županijskog vijeća  još su izabrani Željko Kraljić, Ilijana Vrbat Pejić, Pero Pušeljić i Anto Jozić.

Osim predsjedništva Županijskog vijeća izabrano je vodstvo Županijskog Časnog suda, Županijskog Nadzornog odbora te članovi Glavnog stana HSP-a s područja Brodsko-posavske županije.

Novoizabrana vodstva svih podružnica i Županijskog vijeća Brodsko-posavske županije nastavljaju s pripremama za lokalne izbore koji nam slijede u svibnju 2021. godine. 

 

Predsjednik ŽV-a HSP-a BPŽ

Dalibor Damičević
foto: HSP

 

248Shares