Priopćenje HSP-a Karlovac!

U povodu neargumentiranih i paušalnih ocjena pojedinih političkih subjekata u gradu Karlovcu, vezano uz nastalu situaciju u naselju Marka Marulića dajemo sljedeće:

Priopćenje za javnost

HSP Karlovac podržava sve napredne i prosperitetne projekte gradskih vlasti koje doprinose poboljšanju života u gradu Karlovcu, a osuđuje sve zlonamjerne i politikanske istupe, kako pojedinaca tako i pojedinih udruga te političkih aktera.
HSP ne želi biti korak unazad već daje punu podršku naprijed planiranim gradskim aktivnostima koje se zasnivaju na provedenoj javnoj raspravi i stručnom mišljenju.
HSP je protiv svake politizacije gradskih projekata budući smatramo kako vode nepovjerenju, opstrukciji i destrukciji, a za što smatramo da nije dobro.
HSP pozdravlja nastojanje gradske vlasti da konačno uredi naselje Marka Marulića stoga predlažemo da se u istom uredi zeleni prostor za djecu te postave klupe za umirovljenike kao i da se postavi spomen obilježje ocu hrvatske književnosti Marku Maruliću, po kojemu je naselje i dobilo ime.

Bog i Hrvati!

Povjerenik HSP-a Karlovac
Marinko Radočaj

51Shares