PROMJENA NA MJESTU GLAVNOG TAJNIKA HRVATSKE STRANKE PRAVA

Na izvanrednoj elektronskoj sjednici Predsjedništava Hrvatske stranke prava Marijo Popović  razriješen je s mjesta dužnosti Glavnog tajnika na osobni zahtjev. Na tu dužnost, na prijedlog predsjednika Nikice Augustinovića, izabrana je Marina Logarušić.
Marina Logarušić dolazi iz Županijskog vijeća Brodsko-posavske županije. Na zadnjem Saboru stranke izabrana je za članicu Predsjedništva, a obnaša i dužnost dopredsjednice Glavnog stana.Njezino obraćanje članovima prenosimo u cijelosti.
Poštovani članovi i simpatizeri Hrvatske stranke prava!
Ovim putem želim se zahvaliti članovima Predsjedništva Hrvatske stranke prava na podršci za imenovanje na dužnost Glavnog tajnika Hrvatske stranke prava. Želim zahvaliti i svom prethodniku Mariju Popoviću. Njegov doprinos u radu stranke je nemjerljiv i drago mi je da će s istim nastaviti na novoj dužnosti.
Svjesna sam obveza i odgovornosti koje preuzimam. Predano ću raditi kako bi opravdala vaše povjerenje i povjerenje Predsjednika koji me je na tu dužnost predložio.

Moj prvi cilj je ostvariti sinergiju središnjice s terenom. Međusobna podrška i uvažavanje provjereni su i jedini ispravni put ka uspjehu. Čvrsto vjerujem u povratak Hrvatske stranke prava na političku scenu na državnoj razini. Taj povratak možemo ostvariti biranjem ispravnih i vrijednih ljudi na čelo podružnica i županijskih organizacija. Stoga, shvatimo ozbiljno Izborne zborove koji su ispred nas, a koje prema Statutu naše stranke moramo provesti do kraja godine.  Mi (svi članovi HSP-a) smo ti koji zajedno krojimo politiku naše stranke i stvaramo dužnosnike koji će je provoditi.

Radujem se suradnji s vama!

 

Marina Logarušić

Glavna tajnica Hrvatske stranke prava

 

Ured za odnose s javnošću HSP-a

582Shares