Tomislav Miličević predsjednik Podružnice HSP-a Vinkovci!

hspvinkovci3
Izborni zbor HSP Vinkovci

Sukladno Statutu HSP-a i važećim epidemiološkim mjerama dana 11.03.2021. s početkom u 17,30 u vinkovačkog Gradskoj vijećnici održan je Izborni zbor Podružnice Vinkovci. U nazočnosti članova i gostiju, za predsjednika Podružnice izabran je Tomislav Miličević, privatni poduzetnik koji je ujedno potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Vinkovaca. Za dopredsjednike Podružnice izabrani su Hrvoje Ćorić i Antun Brkić, tajnica je Marija Tikvić, dok je rizničarka Stephanie Mare Lukač. Kako to Statut nalaže izabrani su i ostali članovi Izvršnog te Nadzornog odbora.

Kao gost, članovima HSP-a obratio se i vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić koji je zahvalio HSP-u na suradnji u protekle dvije godine te izrazio vjeru kako će se ta suradnja uspješno nastaviti i u narednom mandatu na dobrobit stanovnika najstarijeg grada u Europi.

Na kraju Izbornog izbora nazočnima se predstavio i novoizabrani predsjednik Podružnice Tomislav Miličević koji je u kratkim crtama predstavio Plan i program rada u narednom razdoblju.

Izborni zbor Podružnice Vinkovci vodio je dosadašnji povjerenik HSP-a za Vinkovce i ujedno član Predsjedništva HSP-a Hrvoje Niče.

Gospodinu Miličeviću kao i svim novoizabranim dužnosnicima Podružnice Vinkovci želimo mnogo uspjeha u daljnjem radu!

 

Hrvatska stranka prava
Ured za odnose s javnošću HSP-a

57Shares