VODSTVO STRANKE U OBILASKU ŽUPANIJSKIH ORGANIZACIJA

Predsjednik HSP-a Nikica Augustinović, predsjednik Glavnog stana Ante Komljen i glavna tajnica Marina Logarušić tijekom vikenda obišli su četiri županijske organizacije.
19. ožujka prvo su posjetili Virovitičko-podravsku županiju, a sastanak s članovima održali su u Slatini. O situaciji o toj županiji upoznao ih je član Predsjedništva Mato Bubaš, Pavo Tutenov koji se nalazi na čelu podružnice Slatina te Franjo Kraljik predsjednik podružnice Nova Bukovica koji je i predsjednik Općinskog vijeća u Općini Nova Bukovica te član Glavnog stana.
Isti dan posjetili su i Osječko-baranjsku županiju gdje ih je s članovima dočekao Dražen Jalovičar, povjerenik za Osječko-baranjsku županiju i vijećnik u Županijskoj skupštini Osječko-baranjske županije. Posjet Osječko-baranjskoj županiji započeo je paljenjem svijeće ispred spomenika dr. Ante Starčevića, a nastavio se sudjelovanjem na Izbornom zboru podružnice Osijek koji je vodio predsjednik Glavnog stana Ante Komljen. Na čelo podružnice izabrana je Katica Duvnjak kojoj ovim putem čestitamo na izboru.
Zatim je održana koordinacija podružnica koju je sazvao predsjednik stranke Nikica Augustinović, a tema sastanka je priprema za Županijski izborni zbor.
Posjet županijskim organizacijama nastavili su i 20. ožujka kada su održali radni sastanak u Brodsko-posavskoj županiji s članom Predsjedništva i vijećnikom u Županijskoj skupštini Brodsko-posavske županije Daliborom Damičevićem te predsjednicom podružnice Slavonski Brod i vijećnicom u Gradskom vijeću Grada Slavonskog Broda Ilijanom Vrbat Pejić.
Obilazak županijskih organizacija zaključili su posjetom Sisačko-moslavačkoj županiji gdje su nazočili na sjednici Županijskog vijeća. Sjednicu je vodio Josip Mišković koji je se nalazi na čelu te organizacije, a ujedno je i potpredsjednik Hrvatske stranke prava i gradonačelnik Grada Popovače.
Ovim putem zahvaljujemo se svim članovima i dužnosnicima županijskih organizacija koji su sudjelovali na radnim sjednicama i sastancima u gore navedenim županijama.