VUČIĆ NIKAD NEĆE BITI VUK – ZATO JE OCVALI KOMPLEKSAŠ.

Na jednoj utakmici, Kohorta je u čast braniteljima Vukovara istaknula transparent: „O Domovinskom ratu klinci ne znaju značenje, o ljudima s mudima što nisu čuli za povlačenje“.

Opće je poznato da Vučić, gore navedeno, nikad nije imao.
U ratu je sudjelovao samo kao huškač, daleko od prve crte linije.

Kad je trebalo ginuti za ideale on je bio i ostao vučić. Zašto? Vjerojatno su ga, dok je bio mali, često plašili s vukom.
„To je vuk! To je vuk!“ i dan danas čuje pa da je imao mogućnost biranje uloge u priči vjerojatno bi bio jedan od kozlića.

Kao predsjednik države najviše komunicira stalnim priopćenjima preko medija jer ne trpi sučeljavanje i razmjenu mišljenja.

Njegovo mišljenje je razmišljanje Srbije iako je to daleko od istine, a da je ovisan o medijima pokazalo se prije nekoliko dana kad ga je prestrašila poruka napisana u Hrvatskoj.

Da budemo precizniji, u Slatini poruku je očito napisao vuk. Poruka je bila toliko strašna da se u njemu probudio kozlić.
Digla se Srpska bezbednosna služba i locirala potencijalnog terminatora odnosno Gorana Drakslera iz Slatine.

U izvješću stoji:
„ Srpske bezbednosne službe su brzom akcijom utvrdile identitet ovog čoveka, koji ima 53 godine i koji je iz mesta Slatina u zapadnoj Slavoniji. Osim što je ultramaratonac koji je istrčao više od 200 memorijalnih trka u čast hrvatskih branitelja, Draksler je i pripadnik specijalne policije Policijske uprave Slatina. Zbog ove bolesne pretnje smrću Vučiću, protiv Hrvata će biti podignuta optužnica.“

Prenosimo i nastavak iz jednog od medija: „…skandalozno je da je sportista kojim se Hrvatska ponosi dozvolio da preti ubistvom samo zato što je srpski predsednik izjavio da će hrvatski piloti morati da odgovaraju za monstruozan napad na izbegličku kolonu tijekom Oluje.

Goran Draksler dopredsjednik je HSP-a podružnica Slatina. Od početka rata aktivno je sudjelovao u obrani Domovine.
Član je Udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije ”Glasnici istine“.Prepoznatljiv u svakom smislu koji ima pozitivni predznak i sudionik je brojnih humanitarnih akcija.

Ne opravdavamo govor mržnje na internetu, ali vjerujemo da je ovo bila jedna u moru kojih su objavljenih na internetu, a posljedica su izokretanje istine te glume dostojne Oscara za ulogu žrtve u ratovima koji su baš iz Beograda pokrenuti i vođeni.

Postavljamo pitanje vladajućima: hoćete li opet Aleksandru Vučiću staviti crveni tepih na Pantovčaku ili će te konačno reći da on i njemu slični nisu dobrodošli u našu domovinu?

Zašto je baš Drakslerov stav izdvojen? Stav u kojem nigdje nije napisao da će upravo on nešto napraviti? Baš zbog svega što doista je, prepoznatljiv.

Bio je vuk u obrani svoje Domovine, a danas je vuk s ogromnim srcem koji trči kilometre i kilometre u spomen na sve one koji su svoj život dali u obrani Domovini.

Da ponovimo: u obrani, ne u agresiji !

Draksler je sve ono što nikad Vučić neće biti i zato će Vučić protiv njega podignuti optužnicu.

To je samo nastavak svakodnevne agresije s optužnicama prema Hrvatskoj od strane sekte koja se naziva Vladom u Srbiji. U bajci u kojoj živi Vučić kozlić, a kozlić uvijek ostaje kozlić.

44Shares