Željko Belanek izabran za predsjednika ŽV HSP Karlovačke županije

U četvrtak 10.9. 2020.  godine održan je županijski zbor HSP Karlovačke županije kojem su nazočili i Nikica Augustinović, predsjednik Glavnog stana HSP, prof. dr. Zvonko Čapko, Glavni tajnik HSP, Ivan Piškor, član Predsjedništva HSP i Kristijan Grunhut, Organizacijski tajnik HSP.

Na zbor koji je protekao u iznimno ugodnom, ali i radnom ozračju, za predsjednika Županijske organizacije HSP Karlovačke županije je predložen i potom jednoglasno izabran dotadašnji povjerenik Željko Belanek, inače i član Predsjedništva HSP.
Potom su u županijski nadzorni odbor predloženi i izabrani:
Josip Žapčić, Damir Špehar i Goran Capan.

U županijski časni sud su predloženi i izabrani:
Zdenko Novosel, Ivica Brozović i Marko Salopek.

Za drugog člana Glavnog stana HSP iz Karlovačke županije izabran je Jadranko Živčić.
Na kraju Zbora se nazočnima obratio Željko Belanek, predsjednik ŽV i predstavio glavne smjernice rada ove županijske organizacije. Potom je, sukladno Statutu HSP, održana sjednica Županijskog vijeća HSP Karlovačke županije na kojoj je novoizabrani predsjednik ŽV predložio svoje buduće suradnike:
Krunoslav Salopek i Juraj Škrtić – dopredsjednici
Jadranko Živčić – tajnik
Miško Belavić – rizničar
Svi su predloženi kandidati dobili jednoglasnu podršku i izabrani na svoje dužnosti.
Potom se nazočnima obratio predsjednik Glavnog stana HSP Nikica Augustinović s nekoliko prigodnih riječi, a na kraju sjednice je zajedno s glavnim tajnikom prof. dr. Zvonko Čapkom odgovarao na pitanja nazočnih članova županijskog Zbora.

Zvonko Čapko, Glavni tajnik HSP-a

0Shares