Zorane Milanoviću, smeta li ti zločinačka petokraka?

Nakon odlaska s obilježavanja 25. obljetnice vojno-redarstvene akcije Bljesak, vrhovni zapovjednik Oružanih snaga RH  izjavio je da neće sudjelovati na niti jednom službenom i svečanom obilježavanju ukoliko se na istom pojave legitimna obilježja HOS-a pod kojima su mnogi hrabri sinovi položili svoje živote.

I danas je to učinio te se odvažio napustiti obilježavanje 28. obljetnice vojno-redarstvene operacije Maslenica te time pokazao da drži do svoje „časne pionirske“ kao vjeran iskren drug.

Kao obrazloženje sramotnog odlaska Ured Predsjednika Republike hrvatske naveo je da su se među sudionicima svečanosti nalazile i osobe koje su nosile ustaška obilježja i pozdrav odnosno da su isti sudjelovali u službenom protokolu.

Zorane Milanoviću, prije 28 godina nije Vas bilo među tim istim časnim ljudima s kojima danas ne želite biti u protokolu. Tada ste zajedno s cijelim nizom mladih činovnika u toplim birokratskim uredima gradili svoje političke karijere i bilo Vam je sasvim svejedno za hrvatsku domovinu i hrvatski narod.

Danas se predstavljate kao veliki domoljub, demokrat i borac za ljudske vrijednosti. S obzirom na Vaš habitus mislimo da ćete se mnogo bolje osjećati sa svojim istomišljenicima u Kumrovcu gdje zasigurno neće biti domoljubnih pozdrava i obilježja koja Vama smetaju, već zločinačka obilježja u kojima prednjači zvijezda petokraka i veličanje jednog od najvećih zločinaca u povijesti čovječanstva Josipa Broza Tita kojega cijelo vrijeme veličate.

Ovim činom još jednom pokazujete da se sramite onih koji su stvarali neovisnu, modernu i demokratsku Republiku Hrvatsku, čiji ste Vi nažalost predsjednik.

Hrvatska stranka prava nikada nije niti će se odreći svojih najhrabrijih hrvatskih sinova, onih koji su u uniformama HOS-a s pozdravom ZA DOM SPREMNI bili spremni dati svoje živote, a nažalost mnogi su ih i položili na oltar naše domovine.

HOS je naša svetinja!

 

Predsjednik HSP-a

Nikica Augustinović

966Shares